ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

09.02.2015
Министърът на здравеопазването д-р Петър Москов откри обновеното спешно отделение на МБАЛ-Добрич

     Днес, 9 февруари 2015 г., Министърът на здравеопазването д-р Петър Москов бе на посещение в Добрич. Заедно с Областния управител д-р Новоселска и кмета на града Детелина Николова министърът откри обновеното спешно отделение на МБАЛ-Добрич. На събитието присъства народният представител Живко Мартинов.
     В приветствието си по случай официалното откриване, Областният управител д-р Маргарита Новоселска посочи, че като представител на Българското правителство, който провежда държавната политика на регионално ниво, съвместно с Министерството на здравеопазването, са заявили категорична политическа воля за реализиране на здравната реформа. Д-р Новоселска пожела на министър Петър Москов успех през нелеките месеци за българското здравеопазване и изрази увереност, че „с общи усилия тази висока цел ще бъде постигната и ще бъдат положени стабилни основи на промяната, за да могат лекари и пациенти действително да я усетят."
     Д-р Новоселска поздрави медиците от областната болница, които са доказали, че когато професионално и настойчиво се отстоява една цел, посветена на грижата за хората, резултатите са повече от позитивни.