ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

19.03.2015
„Мегатрон“ ЕАД откри нов търговско-сервизен център в Добрич

     В приветствието си към мениджърите и служителите на "Мегатрон", д-р Маргарита Новоселска подчерта, че за нея като Областен управител, важен приоритет е стабилното развитие на областта и създаването на условия за по-висок жизнен стандарт на хората, а това неминуемо изисква подходяща бизнес-среда, инвестиции и възможности за нови работни места. Един от основните фактори в това отношение, е именно повишаването на инвеститорския интерес в сферата на селското стопанство и туризма. „Вашата динамично развиваща се компания, е важен фактор в изграждането на конкурентноспособно земеделие в България и е доказала на земеделските стопани, че могат да разчитат на бързо и качествено обслужване от страна на Вашите специалисти", заяви д-р Новоселска.
     От името на добруджанци тя пожела на целия екип на компанията да отстоява и занапред лидерската си позиция на пазара на земеделска техника.

     Днес, 19 март 2015 г., „Мегатрон" ЕАД официално откри най-новия си търговско-сервизен център в Добрич, който е най-големият в страната за продажба и сервизно обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Собственикът на компанията Ифтах Шахам заяви: „Нашата мисия е заедно с John Deere да предоставим на земеделските производители най-добрата техника на пазара." Сред официалните гости бяха Областният управител д-р Маргарита Новоселска и кметът на Добрич Детелина Николова.