Асоциацията по Водоснабдяване и Канализация на обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр.Добрич, ОБЯВЯВА КОНКУРС за длъжността ГЛАВЕН СЕКРЕТАР

ОБЯВА

 

Асоциацията по Водоснабдяване и Канализация на обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация" ЕООД, гр.Добрич, представлявана от Председателя - ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ ДОБРИЧ, на основание чл.16, т.5 и чл.49, ал.2 от Правилника за организацията и дейността на асоциациите по водоснабдяване и канализация, във връзка с чл.90, ал.1 и чл.91 от Кодекса на труда и Заповед №АВиК-01-11-2/26.01.2016 г. на Областен управител на област Добрич и Председател на Асоциацията по ВиК на обособена територия, обслужвана от „ВиК" ЕООД гр.Добрич, ОБЯВЯВА КОНКУРС за длъжността:

                                                                                           

„ГЛАВЕН СЕКРЕТАР"

в Асоциацията по Водоснабдяване и Канализация на обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация" ЕООД, гр.Добрич    

 

1. МЯСТО, ХАРАКТЕР НА РАБОТАТА И ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДЛЪЖНОСТТА:

1.1.            МЯСТО НА РАБОТА - Асоциация по Водоснабдяване и Канализация (АВиК) на обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация" ЕООД, гр.Добрич, със седалище и адрес - Областна администрация на област Добрич - ул."Независимост" №5.
1.2.            ХАРАКТЕР НА РАБОТАТА - осигуряване на текущата дейност на АВиК, както и подготовката и провеждането на заседанията на Общото събрание на асоциацията; координация и контрол на дейността на администрацията на АВиК; осигуряване на законосъобразното прилагане на законодателството в АВиК; осъществяване на процесуално представителство на АВиК пред органите на съдебната власт; организиране на материално-техническото снабдяване на АВиК; подготовка на процедурите по възлагане на обществени поръчки; изготвяне на становища и предложения по правни и организационни въпроси, засягащи дейността на АВиК; изготвяне или участие в изготвянето на проектите на договори, сключвани от АВиК; контрол върху работата с документите и тяхното съхраняване; изпълнение и на други, посочени в Правилника  за организацията и дейността на асоциациите по ВиК, или допълнително поставени задачи от Председателя и/или Общото събрание на АВиК.
1.3.            ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДЛЪЖНОСТТА - висше образование: специалност „Право", минимална образователна степен: магистър; придобита юридическа правоспособност. Години професионален опит: 2 (две) години.
1.4.            ДОПЪЛНИТЕЛНИ УМЕНИЯ И КВАЛИФИКАЦИЯ:
-          Компютърна грамотност - MS Office;
-          Владеене на чужд език.

2. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ - 8 (осем) часа, т.е. при пълно работно време.

3. НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРСА - интервю.

4. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА:

4.1.Мотивационно писмо;
4.2.Автобиография CV формат;
4.3.Копие от диплома за завършено висше юридическо образование;
4.4.Копие от удостоверение за придобита юридическа правоспособност;
4.5.Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит;
4.6.Свидетелство за съдимост;
4.7.Документ, удостоверяващ допълнителните умения и квалификация (ако има такива).

5. МЯСТО И СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА УЧАСТИЕ:

5.1. Кандидатите подават документите лично или чрез пълномощник, в Асоциацията по ВиК на обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация" ЕООД, гр.Добрич, чрез деловодството на Областна администрация - Добрич, ул."Независимост" №5, ет.1 - бюро „Комплексно обслужване", всеки работен ден - от 09:00 часа до 17:30 часа
5.2.Документи за участие в конкурса се приемат в срок до 29 февруари 2016 година (включително).

При подаване на заявление за участие в конкурса, на кандидатите се предоставя длъжностна характеристика за конкурсната длъжност.

6. Обявата е публикувана във вестник "Добруджанска трибуна", вестник "Нова добруджанска трибуна", на страницата на Областна администрация - Добрич: www.dobrich.government.bg, както и на информационното табло за обяви в сградата на Областна администрация на област Добрич.

На недопуснатите кандидати се съобщават писмено съображенията за отказа.

На допуснатите кандидати се съобщават писмено датата, часът на започване и мястото за провеждане на конкурса.

 




Актуално

съобщение

анкета