ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

04.06.2016
Областна администрация отново със свой принос в почистването на Добрич

     За поредна година служителите от Областна администрация Добрич, като партньорска организация на bTV Media Group, се включиха в големия доброволчески и обществен проект под наслов „Да изчистим България заедно". Пространството, което те почистиха, бе в района на добричкия зоопарк.

     Областният управител Детелина Николова пожела на всички доброволци успех и изрази увереност, че и тази година кампанията ще премине при добра организация, ще бъде ефективна и ще постигне резултати. С подкрепата на тази екоинициатива, всички ние - граждани, институции, организации обединяваме потенциала си и изразяваме своята съпричастност и отговорно отношение към визията на нашите градове и населени места, към опазването на красотата и чистотата на природата в нашия добруджански край, заяви Детелина Николова.

     В много от общините на област Добрич, доброволци откликнаха на апела на Областния управител и насочиха вниманието си към почистване на любимо място за отдих - защитена територия или крайбрежна зона, които ще бъдат регистрирани на сайта на националната кампания.