ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

18.04.2017
„Силни региони за силна икономика“ ще гостува и в Добрич
Издателитe на списание „Бизнес клуб" канят Областния управител Детелина Николова да подкрепи националния бизнес форум „Силни региони за силна икономика", който списанието организира и през месец май ще гостува в Добрич.
Целта на провеждането на националния бизнес форум за 2017 г. е да засили взаимодействието между общините и бизнеса, както и съвместната работа с държавната администрация, казват организаторите му. Той ще се проведе в периода от 20 април до 30 юни 2017 г. в 20 големи общини в цялата страна, като в Добрич ще бъде на 18 май т.г.
От списание „Бизнес клуб" съобщават, че форумът е в два модула - първият е през деня, в който участниците ще могат да чуят експерти и представители на държавните институции, които ще запознаят местния бизнес с много и полезна информация, свързана с различни форми на финансиране, най-актуалното за европроектите, международни пазари, тенденции в брандинга, маркетинга и рекламата, мотивацията, новостите в изискванията на НАП, счетоводството и ТРЗ, човешките ресурси, иновациите и други. Вторият модул е привечер, с начален час от 18.00, като на площад „Демокрация" жителите и гостите на Добрич ще могат да гледат концерта-спектакъл „Свята земя българска" в изпълнение на народната певица Поли Паскова и внушителния ансамбъл „ Чинари" с водещ любимеца на всички българи - неповторимия Димитър Туджаров - Шкумбата.
Партньори на форума са водещите бизнес организации - БТПП, АИКБ, БСК, ИПИ, ОБК, НСМСБ, ИАНМСП и други.