ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

23.06.2017
Заместник областният управител бе гост на тържественото откриване на новия тенис комплекс и турнира „Роял къп“ в Албена
Заместник областният управител Ивелина Илиева бе гост на официалното откриване на новия тенис комплекс и третото издание на международния тенис турнир за деца „Роял къп" в Албена. На събитието, което се състоя днес, 23 юни 2017 г., присъства и патронът на турнира - Н.В. Симеон II, със съпругата си.
Заместник областният управител Ивелина Илиева поздрави домакините - „Албена" АД, от името на Областния управител Красимир Кирилов и от свое име по повод реализираната нова инвестиция и поднесе поздравителен адрес.
„Като Областен управител аз се гордея, че мениджърският екип на компанията е еталон и задава стандарти в туризма - не само на пазарите у нас, а и извън страната.
За мен, в качеството ми на представител на държавата, а и като млад човек, важен приоритет е стабилното развитие на областта, което е немислимо без търсене и реализиране на нови идеи. Заявявам пълна подкрепа и изразявам увереност, че заедно със съвместни усилия можем да постигнем още по-добри резултати.
„Албена" АД с изпълнителен директор Красимир Станев и неговия екип е чудесен пример за постигане на отлични резултати, когато има предприемачески дух и инициативност, когато се работи ефективно и процесът се управлява професионално и отговорно" - се казва в поздрителния адрес до изпълнителния директор на туристическата компания Красимир Станев и екипа му. И. Илиева пожела успешен сезон на ваканционното селище и на добър час на всички млади състезатели.
Лентата на новото спортно съоръжение в Албена прерязаха търговският директор на компанията Маргита Тодорова, патронът на турнира - Н.В. Симеон II, и Димитър Станев зам.-директор "Развитие".