„Онлайн търговията и възможностите пред малките и средни предприятия за увеличаване на продажбите“

„Онлайн търговията и възможностите пред малките и средни предприятия за увеличаване на продажбите" е темата на бизнес обучение - семинар, което Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия ще проведе в Добрич.
Семинарът ще се проведе на 30 октомври 2017 г. в зала „Европа" в Областна администрация, като началният час е 9.30 часа. Съорганизатори на събитието са „Ди Ейч Ел Експрес България" ЕООД. По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, свързани с електронната търговия, като още една възможност за малките и средни предприятия да реализират стоки и услуги както на вътрешния, така и на международните пазари.
Лекторите Моника Митева - директор „Маркетинг и продажби" на „Ди Ейч Ел Експрес България" ЕООД, и инж. Станислав Петров - създател и изпълнителен директор на „Символи Апликейшънс" ООД, ще запознаят участниците с процесите по създаване на онлайн присъствие, както и с особеностите и детайлите на онлайн търговията.
Организаторите канят желаещите представители на малки и средни предприятия да вземат участие, което е безплатно. Всеки, които иска да участва в семинара трябва да попълни и изпрати на e-mail: varna@sme.government.bg приложената регистрационна форма.
Приложение:
• Регистрационна форма
• Предварителна програма


Прикачени файлове


Актуално

съобщение

анкета