ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

15.02.2018
Заместник-министър Вергиния Кръстева е в Добрич за среща с фермерите от област Добрич
Областният управител Красимир Кирилов е гост на провеждащата се днес в Добрич среща на заместник-министъра на земеделието Вергиния Кръстева и експерти със земеделски производители от областта. Събитието е организирано от Областна дирекция „Земеделие, храни и гори" и е част от календара с мероприятия на Министерството на земеделието, храните и горите в рамките на председателството на България на Съвета на ЕС.
Форумът бе открит от директора на ОДЗХГ Добрич Десислава Иванова. С обръщение към стопаните се обърна заместник-министър Кръстева, която заяви, че основната цел е да се чуе „гласът" на стопаните, както и да се обсъдат с тях актулните схеми и мерки за подпомагане. Заедно със зам.-министър Кръстева в срещата участие вземат директори, началници и експерти от дирекции в министерството, които представиха Общата селскостопанска политика пред добруджанските фермери.
Гости на срещата са заместник областният управител Живко Желязков, изпълняващия длъжността директор на Областна дирекция „Безопасност на храните" - Добрич, Дарина Василева, директорът на Областен информационен център Геновева Друмева и други.