ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

31.12.2020
ЗДРАВА И БЛАГОДАТНА 2021 ГОДИНА!
УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ ДОБРИЧ,
 
     Приемете искрените ми пожелания за здрава и благодатна 2021 година!
     За мен, а вярвам, скъпи добруджанци, за всички Вас, 2020 година бе време на изпитание. Цялото общество се изправи пред силата на природата – бързото разпространение на коронавируса по цял свят. Това ново изпитание предизвика както съмнения, така и накара учени, общественици, политици и всички хора да се обединят в намирането на решение за справяне с безпрецедентната здравна криза и запазване на стотици и хиляди човешки животи. Това изпитание ни показа, че когато сме обединени в името на обща кауза, когато сме дисциплинирани и слушаме специалистите и науката, има решение и бедата не е толкова страшна.
     В името на общото добро и връщане към нормалния ритъм на живот, в името на здравето на всеки един от нас, скъпи съграждани, апелирам в празничната нощ да бъдем отговорни и спазваме препоръките на лекарите. Нека здрави изпратим 2020 г. и посрещнем и влезем в 2021 г.
     Пожелавам Ви крепко здраве и силна мотивация, за да постигате набелязаните лични и обществено значими цели. Нека 2021 година бъде по-успешна и благодатна в името на бъдещето на страната ни и децата ни!

      Нека Новата 2021 година бъде здрава и успешна!

 
С уважение,


КРАСИМИР КИРИЛОВ
Областен управител на област Добрич