ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

23.06.2021
Честит празник, уважаеми служители в държавната администрация!
23 ЮНИ - ПРАЗНИК НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ

                               Уважаеми служители в държавната администрация,


      За мен е чест днес да Ви поздравя с професионалния Ви празник - 23 юни, определен с резолюция 57/277 от 2003 г. на Общото събрание на ООН за утвърждаване на приноса на държавното управление в развитието на обществото. 
      Приемете сърдечните ми пожелания за здраве и благоденствие. Днес искрено поднасям своето уважение към всички, заети в териториалните звена на изпълнителната власт - експерти, специалисти, ръководители. С ежедневния си труд Вие провеждате държавната политика на регионално ниво в интерес на хората.

Уважаеми служители в държавната администрация,

     Вашата компетентност, лоялност и отговорност са залог за успеха на държавното управление във всяка сфера. Нека не забравяме, че ние сме призвани да бъдем в услуга на хората. Днес повече от всякога служителите в държавната администрация трябва да проявят професионализъм и безпристрастност, за да отговорим на високите изисквания на обществото и служим в негов интерес за развитието на региона и държавата ни.
      Пожелавам Ви най-сърдечно здраве, търпение и всеотдайно изпълнение на служебните задължения! Наш дълг е да опазваме авторитета на българските институции - стожер на държавността, и да бъдем в услуга на хората.

     Честит празник!

 
     С уважение,
 
     ВАСИЛ КАРАПАНЧЕВ 
     Областен управител на област Добрич