Акценти от програмата на Областния управител и екипа му за 22 март

     Областният управител Желязко Желязков ще бъде гост на информационна среща по проект на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, която ще бъде открита в 10 часа в зала „Европа" на Областна администрация. В 12 часа Областният управител ще приветства гостите на официалното откриване на Регионалния офис на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ в Добрич. В следобедните часове Ж. Желязков ще се включи в работата на Международна кръгла маса "Добрите практики в морското търсене и спасяване", която се провежда във Варна под патронажа на еврокомисаря Кристалина Георгиева.

     Заместник областният управител Тодор Георгиев утре, 22 март, ще бъде гост на откриването на ІХ специализирано изложение "Пчеломания", организирано от Добрички панаир АД, което стартира в 10 ч. в СК „Простор".

     Заместник областният управител д-р Катя Ганова ще присъства на информационна среща от 10.30 ч. в пресцентъра на Областна администрация, свързана със стартиралата кампания на Българската асоциация по семейно планиране и сексуално здраве /БАСП/, чиято цел е превенция на трафик с цел сексуална експлоатация. В срещата ще участват директори на дирекции „Социално подпомагане" от областта, инспектори от Детска педагогическа стая, както и представители на местната Комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни - Добрич.




Актуално

съобщение

анкета