Конкурс за длъжността Младши експерт

                                                          ОБЯВА

     Областна  администрация гр. Добрич на основание Заповед  №  РД-11-10-63/05.04.2012 г. на Областен управител на Област Добрич, чл.10а, ал.2 от Закона за държавния служител и чл.14, ал.1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители ОБЯВЯВА КОНКУРС за длъжността:

                                                             МЛАДШИ ЕКСПЕРТ

в отдел "Регионално развитие и административен контрол",

дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост"

 

1.Минимални и специфични изисквания за заемане на длъжността:

1.1. Изисквана минимална степен на завършено образование: Висше, Бакалавър;

1.2.  Години професионален опит: Не се изисква;

2. Допълнителни условия, носещи предимство:

2.1. Специалност, по които е придобито образованието: "Публична администрация", Икономика, инженерна;

2.2. Компютърна грамотност: Работа с програмни продукти, свързани с работата на служителя, WORD и информационни системи;

2.3. Други допълнителни изисквания:

- аналитична компетентност,

- ориентация към резултати,

- изграждане на отношения,

- познаване на заинтересуваните страни,

- комуникативна компетентност,

3. Цел на длъжността: Подпомага на експертно ниво дейността на Областния управител при провеждането и осъществяването на контрол, сътрудничество, координация и взаимодействие в работата на органите на изпълнителната власт и техните администрации на територията на областта с органите на местното самоуправление.

4. Област на дейност за длъжността младши експерт в отдел "Регионално развитие и административен контрол", дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост" - осъществява координация и взаимодействие с местна власт; Обработва и систематизира информацията, постъпваща от териториалните поделения на органите на изпълнителната власт.

5. Размер на основната заплата, определена за длъжността: 407,00 лв. /Четиристотин и седем лева/

6. Начин на провеждане на конкурса:

- тест

- интервю

7. Необходими документи за участие в конкурса:

7.1. Заявление за участие за конкурса /образец/;

7.2. Декларация по чл.17, ал.2, т.1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители / образец/;

7.3. Автобиография CV формат;

7.4. Копие от документите за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация, които се изискват за длъжността;

7.5. Копие от документите удостоверяващи, продължителността на професионалния опит или придобит ранг;

7.6. Копие от осигурителна, трудова или служебна книжка.

     Формулярите по образец се предоставят всеки работен ден в Областна администрация гр. Добрич,  бюро "Комплексно обслужване", ет. 1 от 9.00 часа до 17.30 часа.

     На кандидатите да се предостави длъжностна характеристика за конкурсната длъжност.

8. Място и срок за подаване на документите:

Кандидатите подават необходимите документи за участие в конкурса - лично  или чрез упълномощено за това лице в Областна администрация гр. Добрич, бюро "Комплексно обслужване", ет. 1 от 9.00 часа до 17.30 часа.

Лицата, определени да приемат документите, извършват проверка за наличието на всички документи описани в заявлението, като уведомяват кандидатите за пречките за назначаване, при наличие на посочените в чл.7, ал.2 от Закона за държавния служител условия.

След проверката с входящ номер и дата се регистрират само подадените заявления.

9.  Краен срок за подаване на документите:  до 14 дни от публикуването на обявата за провеждане на конкурса за длъжността младши експерт в отдел "Регионално развитие и административен контрол", дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост"

     Списъкът на допуснатите и недопуснатите кандидати да бъде обявен на Информационното табло в сградата на Областна администрация гр. Добрич и публикуван в електронната й страница.

     Обявата е публикувана във вестник "Нова добруджанска трибуна" и вестник "Добруджанска трибуна", в Регистъра на административните структури и на актовете на органите на изпълнителната власт, в страницата на Областна администрация - www.dobrich.government.bg и е изнесена на информационното табло за обяви в сградата на Областна администрация гр. Добрич.

 

 

 

 

 

 

 




Актуално

съобщение

анкета