Зам. областният управител д-р Катя Ганова: Приемам отличието като оценка за добрия диалог между държавата и неправителствения сектор

     Днес, 7 май, по повод Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, който се отбелязва на 8 май, заместник областният управител д-р Катя Ганова бе отличена със званието Заслужил деятел от Областния съвет на БЧК - Добрич. Тя връчи Поздравителен адрес от името на Областния управител Желязко Желязков.

     Като благодари за високото отличие, заместник областният управител д-р Ганова подчерта, че приема наградата като оценка за работата на целия екип на Областна администрация. Тя обърна внимание на факта, че отличието получено от БЧК е в резултат на добро взаимодействие и конструктивен диалог между държавата и НПО. "Заявявам най- отговорно, че се гордея с приноса на БЧК за популяризирането и възпитанието в хуманитарни ценности, ценя подкрепата, която червенокръстката организация оказва на държавата и местните власти за целенасочена и ефективна помощ  за нуждаещите се в Област Добрич"- каза д-р Ганова, която връчи поздравителен адрес от името на Областния управител по случай Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец. 

 




Актуално

съобщение

анкета