Окончателни резултати на конкурса за младши експерт в дирекция в РРАК

ПРОТОКОЛ
за окончателно класиране на кандидатите по обявения конкурс за длъжността младши експерт в отдел „Регионално развитие и административен контрол" в  дирекция  „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост"

Днес 09 май 2012 година, Комисия в състав:
   Д-р Катя Ганова - председател;
   Божидар Божилов - член;
   Валентина Николова - член;
   Росица Борисова - член;
   Кемал Асан - член
назначена със Заповед № РД-11-10-63/05.04.2012г. и Заповед № РД-11-10-94/07.05.2012г. на Областния управител на област Добрич заседава и обсъди окончателните резултати от проведените до посочената дата два етапа на конкурса за  длъжността младши експерт в отдел „Регионално развитие и административен контрол" в  дирекция  „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост"- решаване на тест и проведено интервю. В тази връзка и съгласно изискванията на чл. 34, ал. 1 и чл. 34, ал. 3 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители, Комисията класира и взе решение да представи пред Областния управител следните кандидати:

Име,презиме, фамилия на кандидата

Окончателен резултат

1. Димитрина Русева Димитрова

324.00

2. Тодор Мариянов Николов

313.00

3. Камен Георгиев Данов

276.20

  Към настоящия протокол са приложени Приложение №6 към чл. 33, ал. 2 от  Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители и всички получени и съставени документи за тримата предложени кандидати за длъжността младши експерт в отдел „Регионално развитие и административен контрол" в  дирекция  „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост".

Комисия:
Председател:.......................
Членове:
1...............................
2...............................
3...............................
4.........................

Дата:10.05.2012 г.




Актуално

съобщение

анкета