Второ издание на международните детски турнири по тенис през септември

     Призьорите във Второто издание на международните детски турнири по тенис в Албена и Добрич през септември ще получат книги, списания, дневници и др. награди, съобщават от курортния комплекс. Състезанията са за момичета и момчета до 9 и 10 години, като проявата край морето е от 6 до 9 септември, а в Добрич на 22 и 23 септември. Предстоящото издание отново се радва на огромен интерес сред най-малките състезатели, които освен с купи и медали ще си тръгнат и с множество награди от организаторите на турнира.

     Министерството на физическото възпитание и спорта е включило състезанията в националната си кампания „Аз обичам спорта". Инициативата е традиционна, а тази година началото бе поставено в курортния комплекс Албена, където се срещнаха едни от най-добрите таланти в тениса от България и Румъния.

     Припомняме, че по време на първото издание на турнира в Албена /28 април - 1 май 2012 г./ Областният управител Желязко Желязков и министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков наградиха призьорите - момичета и момчета до 8 и 10 години, с 32 комплекта купи и медали.    




Актуално

съобщение

анкета