Стефка Генчева встъпи в длъжност като заместник областен управител

     Със заповед на Министър-председателя на Република България Бойко Борисов на овакантената длъжност заместник областен управител на област Добрич е назначена Стефка Генчева. Днес, 5 ноември, Областният управител представи пред служителите своя заместник и съобщи ресорите, които поема: образование, култура, здравеопазване и социални дейности.

     В представянето й пред колектива, Областният управител изрази надежда, че служителите ще помогнат за навлизането на новия заместник и запознаването му с етапите на работа по секторните политики, за които отговаря. Колективът работи добре, подчерта Областният управител, и очакванията са, нивото да се качи още повече.

     „За мен е чест да работя в Областна администрация Добрич - заяви Стефка Генчева. - Осъзнавам голямата отговорност, която поемам и разчитам на целия екип да продължим заедно напред и да отговорим на високите очаквания на обществото към държавната администрация".

     Стефка Атанасова Генчева е на 32 години. По образование е педагог. Родена е в град Нова Загора, омъжена за добруджанец. Има син първокласник.

     Стефка Генчева е назначена на длъжността заместник областен управител на област Добрич със заповед на Министър-председателя на Република България Бойко Борисов, след като предшественикът й Тодор Георгиев влезе в Народното събрание като депутат от ПП ГЕРБ. Припомняме, че той наследи Ваня Донева, която бе избрана за председател на Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори. 
Актуално

съобщение

анкета