Заместник областният управител Олга Задгорска ще присъства на юбилей на Спортното училище

 

     От името на Областния управител тя ще поздрави възпитаниците и преподавателския екип с 25 годишния юбилей на учебното заведение.

     „Спортно училище „Георги С. Раковски" е преминало през различни катаклизми, но никога  не е преставало да създава шампиони, да възпитава млади хора в борчески дух и воля за победа - се казва в поздравителния адрес.- Тук  се  изграждат  не само  най-забележителните спортисти в родния ни град, но и състезатели,  допринесли за спортната слава на България. Благодарение на амбициозното ръководство, училището има спечелени шест проекта, чрез които  се модернизира базата и се създават адекватни условия за успешен учебен и тренировъчен процес.

     Поздравявам най- сърдечно преподавателския екип, който изгражда у подрастващите невероятен спортсменски дух, възпитава необходимите умения и навици, за да бъдат те конкурентноспособни на своите европейски връстници.

     Изказвам най- сърдечната си благодарност на всички млади спортисти, допринесли за  развитието на спорта в Област Добрич и за представянето на града ни на републикански и международни състезания.

     Благодаря Ви за достойно завоюваните  през годините призови места и медали в   републикански и европейски  шампионати! Отбелязаните спортни постижения издигат българското самочувствие, укрепват националния ни дух и  прославят родния ни град  далеч зад пределите на България! Пожелавам Ви от сърце да съхраните  младежкия си жар, да реализирате  професионалните си мечти в голямото европейско семейство, но винаги да отстоявате българския национален интерес! Бъдете здрави и продължавайте да ни радвате с Вашите успехи!" - се казва в поздравителния адрес на Областния управител до възпитаниците на Спортно училище "Г.С.Раковски".




Актуално

съобщение

анкета