Днес в Добрич се открива специализираното изложение Борса за семена и посадъчен материал

     Днес, 5 февруари, бе открито 19-то специализирано изложение "Борса за семена и посадъчен материал" в Добрич. Това е първият  за 2013 г. форум,  с който стартира годишната програма на "Добрички панаир"АД. 

     Изложението се организира от "Добрички панаир"АД и ще продължи до 9 февруари. Тематиката на Борсата включва семена за пролетни култури, семена за есенни култури, семена за зеленчукови култури, семена за цветя,  посадъчен материал, торове, торо-почвени смески, инсектициди, хербициди, фунгициди, акарициди, биологични средства за растителна защита, парници и оранжерии и др.

     Около 60 фирми-участници ще предложат широка гама висококачествени продукти, а земеделските производители ще имат възможност да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбена кампания 2013г. По време на Борсата за семена и посадъчен материал се връчват наградите на „Добрички панаир"АД "Български семепроизводител" и "Търговско представителство".

     Областният управител Желязко Желязков и неговият заместник Стефка Генчева бяха сред официалните гости на специализираното изложение.




Актуално

съобщение

анкета