„Мениджър за един ден” – за поредна година в Областна администрация

     Инициативата "Мениджър за един ден" е предназначена за ученици от края на гимназиалния курс и за студенти от първите курсове на университета /16-23 години/.

     Организирането на "Мениджър за един ден" е в пълен синхрон с образователната политика, провеждана от Европейския съюз - образованието да бъде с все по- голяма  практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

     Всяка година в над 100 държави от цял свят по инициатива на "Джуниър Ачийвмънт" лидери от всички сфери на обществения живот се обединяват, за да предадат своите умения и натрупан опит на ученици. Младежите са изправени пред предизвикателството да направят избор за бъдещото си професионално развитие, а в замяна мениджърите получават удовлетворение и вдъхновение от тяхната мотивация и креативност.

     В рамките на популярната инициатива „Мениджър за един ден", на 28 март, четвъртък, ученици от СОУ „Любен Каравелов" ще споделят един работен ден в Областна администрация Добрич.




Актуално

съобщение

анкета