Акценти от програмата на и. д. Областен управител за 23 април

     - И. д. Областен управител Стефка Генчева се включи в Маратон на четенето, организиран от РБ „Дора Габе" за осма поредна година и посветен на 125-годишнината от рождението на поетесата. Със своето участие Ст. Генчева подкрепи инициативата да се поощрява общуването на читателите с книгите и възпитанието в духовни ценности.

     - В 10.30 ч. и. д. Областен управител Стефка Генчева откри информационна среща на тема „Младежка заетост, добри практики и възможностите за заетост на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014 - 2020", в рамките на „Месеца на Европа". Събитието се организира съвместно с Областен информационен център - Добрич.

     - От 16 ч., днес, 23 април, и. д. Областен управител ще бъде гост на събитие, организирано от МИКЦ при Общински младежки център Добрич: в зала „Европа" ще се проведат дебати на тема „Отказът от гласуване е бягство от отговорност" по проект на МИКЦ на Националната програма за младежта 2011 - 2015 г. В дебатите ще участват млади хора на възраст от 15 до 20 години.

 




Актуално

съобщение

анкета