Областният управител Недко Марчев официално встъпи в длъжност

     Церемонията по символичното предаване на властта започна в 11.00 часа в кабинета на Областния управител. В присъствието на журналисти, временно изпълняващият длъжността Ст. Генчева, приветства г-н Марчев, пожела му успешен мандат, приемственост в позитивните дела и добрите практики, и ползотворна работа в интерес на хората от Област Добрич. Тя връчи ключовете от администрацията, с което символично бе предадена и „щафетата" в управлението.
     Областният управител даде кратък брифинг за добричките медии. Пожелавайки успех, народният представител Сияна Фудулова представи Недко Марчев като човек с голям административен опит, който много бързо ще навлезе в работата.
     По- късно пред екипа на администрацията Областният управител сподели, че от 1991 г. работи в общинска администрация и е дългогодишен председател на Общински съвет Генерал Тошево. Познава в значителна степен спецификата на дейностите и е убеден, че „добрите резултати се постигат с добра екипна работа", за което ще разчита много на професионалната и отговорна работа на служителите. Длъжни сме да помагаме максимално на жителите от областта, като им предоставяме качествени и ефективни услуги. Да търсим реално решение на техните проблеми, заяви Областният управител.

     В заключение Сияна Фудулова подчерта, че предизборната кампания отдавна е приключила, предизвикателствата пред всички са големи и предстои изключително много работа в интерес на хората от област Добрич.




Актуално

съобщение

анкета