Встъпи в длъжност новият заместник областен управител

     Днес, 17 юли, Областният управител Недко Марчев представи пред служителите своя заместник Даниел Йорданов. Със заповед №КВ-319 от 12 юли 2013 г. на Министър-председателя на Република България Пламен Орешарски той бе назначен за заместник областен управител на област Добрич.

     В представянето му пред колектива, Областният управител Недко Марчев изрази надежда, че в предстоящата съвместна дейност ще бъде намерен синхрон и ще се работи в екип: „Моят заместник е юрист и специалист по растителна защита. Убеден съм, че с тези негови компетентности ще бъде полезен на колектива. Вярвам, че с подкрепата на служителите ще бъдат постигнати добри резултати в изпълнението на отговорните задачи, поставени пред държавната администрация в интерес на жителите от областта. Хората са тези, които ще дадат оценка за нашата работа" - подчерта Недко Марчев.
     Зам. областният управител благодари и заяви готовност бързо да навлезе и да бъде полезен с професионалните си знания и умения в дейността на Областна администрация Добрич.

     Даниел Йорданов е роден на 9 август 1978 година в град Добрич. Дипломира се в Аграрния университет в Пловдив като магистър по „Растителна защита". Завършил е и специалност „Право" във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий".
     Повече от 6 години е професионалният му опит като експерт в структурите на Министерство на земеделието и храните - ОД "Земеделие" и Общинска служба „Земеделие" Добрич.
     Работил е и като юрисконсулт в частна фирма.
     Не е семеен.
Актуално

съобщение

анкета