Областният управител Недко Марчев поздрави Федерацията по бокс за световното в Албена

     Областният управител Недко Марчев изпрати поздравителен адрес до президента на Българската федерация по бокс Красимир Инински по случай Световното първенство по бокс за момичета и девойки в Албена.

     „За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по случай чудесната организация под Ваше ръководство на Световното първенство по бокс за момичета и девойки, което се провежда за първи път в България!
     Поздравявам Ви за блестящото представяне на българските състезателки и се гордея като Областен управител, че именно в нашата област, в красивия курортен комплекс Албена, се събраха забележителни спортисти от 33 държави, допринесли за спортната слава на своите страни.
     Вярвам, че все така ще изграждате у подрастващите невероятния спортсменски дух, който възпитава необходимите умения и навици, за да бъдат те конкурентноспособни на своите европейски връстници!
     Изказвам най- сърдечна благодарност на нашите млади боксьорки, представили достойно България и им пожелавам нови успехи на републикански и международни състезания!
     Убеден съм, г-н Президент, че Федерацията по бокс ще продължи да създава шампиони, да възпитава младите хора в борчески дух и воля за победа! Радвайте ни и занапред с Вашите успехи! На добър час!", се казва в поздравителния адрес на Областния ухправител Недко Марчев.




Актуално

съобщение

анкета