Визита на дипломат от кариерата

prev next
 

     Областният управител благодари за поднесените поздравления по повод встъпването му в длъжност и заяви пред госта, че приема назначението с чувство на дълг и отговорност и ще работи при стриктно спазване на законите на страната в рамките на своите правомощия. Г-н Желязков изрази своята категорична позиция да   съдейства за развитие  на традиционно добрите  отношения между Р България и Р Турция, в това число като институция да подкрепя бизнеса при евентуални проблеми от страна на държавни структури.

     Областният управител отправи покана чрез госта към фирми от Р Турция да посетят традиционното изложение на „Добрички панаир" - „Селското стопанство и всичко за него".

     Дипломатът сподели  своята готовност за съдействие  за по- нататъшно укрепване на  доброто сътрудничество и изрази надежда, че процесите ще се ускорят с   постепенното преодоляване на последиците от световната икономическа криза.

     Областният управител и Генералният консул на Р Турция се обединиха около намерението да се разширяват контактите между двете страни, като съдействат за това на регионално ниво  в сферата на бизнеса, туризма и културата.




Актуално

съобщение

анкета