Заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата

     На 31.10.2014 г. от 10.30 ч. в зала „Пресцентър" на Областна администрация - Добрич, ще се проведе заседание на Областната комисия, на която институции и ведомства ще докладват за предприетите действия и мерки през периода май-октомври 2014 г. във връзка с набелязаните цели и приоритети, залегнали в Областната стратегия за подобряване безопасността на движението по пътищата в област Добрич.
     Имайки предвид изключителната значимост за обществото на проблемите, свързани с безопасността на движението и поставянето на пътната безопасност, като приоритет на транспортната политика на Европейския съюз, Областният управител Недко Марчев е изискал да бъдат представени:

- кратки отчети за действията и мерките, предприети от съответната структура/община, за периода май-октомври 2014 г. с цел подобряване безопасността на движение по пътищата на територията на областта;
- информация за планирани мероприятия на местно ниво във връзка с отбелязване на Световния ден за възпоменание на жертвите на пътнотранспортни произшествия - 16.11.2014 г.




Актуално

съобщение

анкета