Областният управител поздравява доброволците от област Добрич

     Областният управител Детелина Николова изказва благодарност на всички доброволци от област Добрич, на всички привърженици на каузата и хора с добри сърца, по повод Международния ден на доброволеца, който се отбелязва по инициатива на ООН вече 30 години.

     „Поднасям своето искрено уважение и признателност към всички Вас, които доказахте през последните години, че заедно можем да се справяме и в най-трудни, екстремални условия и да продължаваме напред. Природата не пожали жителите на Добрич и на други общини в областта. Стотици доброволци в онези тежки моменти се включиха в хуманитарните дейности безвъзмездно и помогнаха на пострадалото население в най-засегнатите райони.
     За всички е ясно, че светът около нас става все по-сложен и непредвидим, и ролята на доброволчеството се увеличава. Иска ми се да вярвам, че броят на младите хора, които са мотивирани от тази кауза, ще расте.
     Изказвам своята огромна благодарност на цялото доброволческо движение в област Добрич. Благодаря на всички, които са съпричастни към болката и са готови да подадат ръка за помощ!", заявява Областният управител Детелина Николова.
 




Актуално

съобщение

анкета