Тържествено награждаване на най-добрите спортисти на Спортно училище

       Днес Областният управител Детелина Николова взе участие в тържеството за награждаване на най-добрите спортисти на Спортно училище "Г.С.Раковски" за 2015 година. Тя  поздрави възпитаниците и преподавателския екип и връчи награди на най-изявените спортисти и треньори от училището.

       "С радост и удоволствие поздравявам всички вас, в този специален ден за Спортно училище „Георги Стойков Раковски" Добрич.
       Познавам 30-годишната история на вашето училище и зная, че то никога не е преставало да създава шампиони, да възпитава младите хора в спортменски дух и воля за победа. Тук израстват не само най-забележителните спортисти в област Добрич, но и състезатели, допринесли за спортната слава на България.
       Днес, в качеството си на Областен управител, изказвам благодарност на всички, които допринесоха за това 2015-та да бъде най-силната година на международно ниво за  последните 10 години. Спечелените медали от Добричкото спортно училище на републикански първенства и международни състезания, са повод истински да се гордеем!
       Поздравявам всички треньори, преподаватели, които имат принос за постиженията и успешното развитие на спорта в нашата област!
       На отличените като най-добри спортисти за 2015 г., желая да са здрави и амбицирани за нови успехи!
       На всички възпитаници на училище „Георги Стойков Раковски" пожелавам още по-успешна 2016 година и силна воля за победи! Вие ги заслужавате!
       Бъдете здрави и продължавайте да ни радвате с Вашите успехи!" - се казва в поздравителния адрес на Областния управител до възпитаниците на Спортно училище "Г.С.Раковски".

снимка Радио Добруджа



Актуално

съобщение

анкета