Честит празник, служители в държавната администрация!

prev next

     На 23 юни 2016 година, българската държавна администрация отбелязва своя професионален празник за 10-та поредна година. По този повод Областният управител Детелина Николова отправя своите пожелания за професионални успехи и кариерно развитие, за здраве и лично щастие на всички служители в структурите на териториалните звена на изпълнителната власт на територията на областта.

     Детелина Николова припомня: "През 2002 г. Общото събрание на ООН определя датата 23 юни за Ден на държавната служба. Четири години по-късно, през януари 2006 г., Министерски съвет обявява със свое решение 23 юни за Ден на служителя в държавната администрация на Република България. Днес отново имаме повод да кажем, че държавната администрация дължи своето съществуване на обществото и нашата обща кауза е да служим на това общество, заявява Областният управител. Със своята ежедневна работа, с изпълнението на своите преки задължения и правомощия, ние изграждаме публичния образ на българските институции - стожер на държавността в Република България! 

     Спомнете си, уважаеми служители, нашия девиз, който повелява да бъдем винаги „С лице към хората"! Усмихнато, добронамерено лице, което излъчва увереност и професионализъм! Нека не го забравяме! За да ни вярват гражданите и да разчитат на нас! - пожелава Детелина Николова.
     Честит празник!




Актуално

съобщение

анкета