В Деня на Съединението Областният управител Детелина Николова и нейният заместник Сали Феим уважиха празнични събития в областта

     В рамките на честванията на 100-годишнината от Добричката епопея, в Деня на Съединението - 6 септември, Областният управител бе гост на откриването на барелеф в с. Житен, а зам. областният Сали Феим присъства на откриването на мемориален паметник на откараните герои - мъченици от село Попгригорово 1916-1918 г. по покана на местни жители.
      Детелина Николова поздрави инициаторите на родолюбивото начинание в с. Житен, като подчерта, че това е израз на почит и преклонение пред паметта на тези, които дадоха живота си, в името на националния идеал и свободата на Добруджанския край. Областният управител заяви, че припомнянето на славните исторически събития ни зарежда с нова енергия и духовна сила да посрещаме предизвикателствата достойно, да надграждаме постигнатото и да работим последователно за стабилното и устойчиво развитие на нашия добруджански край.
      Заместник областният управител Сали Феим поздрави жителите на с. Попгригорово от името на Областния управител по случай официалния празник на България - 6 септември, с пожеланието, да съхраним паметта за героите, загинали в борбите за национално освобождение и обединение и да предаваме техните завети на поколенията.



Актуално

съобщение

анкета