Представяне на Област Добрич на изложение в Москва

 

      По инициатива на Центъра на промишлеността на Р България в Москва, Област Добрич бе представена на ежегодното изложение „Подмосковие 2009" в края на септември. Експозициите на изложбата са представили развитието на инвестиционния потенциал и бизнес отношенията на Московска област със страни от Европа и света.

     Като част от програмата на изложението, презентацията на Област Добрич е предизвикала интерес на щанда на Центъра на промишлеността. Гости на форума са били ръководители на Московска област, а от българска страна, щанда са посетили извънредният и пълномощен посланик на България в Руската федерация Пламен Грозданов, Областният управител на Софийска област Красимир Живков и др.

      Центърът на промишлеността на Р България /ЦПРБ/ в Москва е държавна структура, която съдейства за установяване на бизнес контакти  в икономическата сфера. В процес на реализация е проект за обмен на информация с областни администрации от България в интерес на сътрудничеството между българските и руските региони. На сайта на ЦПРБ е открита рубрика „Региони в РБ", която  има за цел  информационно да представи в Русия българските региони и тяхното икономическо и културно- историческо развитие.




Актуално

съобщение

анкета