Заповед на Областния управител

 

З А П О В Е Д

РД - 11 - 10 - 281

Добрич, 10.11.2009 г.

             На основание чл.32, ал.(1) от Закона за администрацията и чл.193, ал.(4) от Закона за устройство на територията, поради липса на друго техническо решение за изграждане на отклонение от общата мрежа на техническата инфраструктура

Н А Р Е Ж Д А М:

  • 1. Учредявам право за прокарване на „Варна Грийн Енерджи" ООД, ЕИК 1480303157, със седалище и адрес на управление: град Варна, район Приморски, бул. „Генерал Колев" № 76, ет.3, ап.6, представлявано от Ивайло Тодоров Димитров с ЕГН                      и Станислав Георгиев Гочев с ЕГН  .
  • 2. Правото за прокарване е с дължина 276 м и се учредява за електропровод 20 кV в обхвата (сервитута) на републикански път I-9, през държавен ПИ № 19.152 в землището на град Шабла, област Добрич и пресичане при км 22+389, съгласно одобрен със Заповед № 04-358/30.07.2009 г. на кмета на община Шабла и влязъл в сила парцеларен план.                                   
  • 3. Титулярът на учреденото право на прокарване на отклонение от общата мрежа на инженерната инфраструктура няма право да влошава условията на застрояване на поземления имот, да препятства установения начин на трайно ползване на поземления имот, както и да засяга разрешени строежи или съществуващи сгради в имота, през който е учредено правото на прокарване на отклонението от общата мрежа на инженерната инфраструктура.
  • 4. Настоящата заповед да се впише в имотния регистър по партидата на държавния поземлен имот, върху който е учредено правото на прокарване и в акта за държавна собственост.
  • 5. Контрол по изпълнение на заповедта възлагам на главния секретар на Областна администрация Добрич.

 

                           




Актуално

съобщение

анкета