Областният управител апелира да усмихнем детството на 10-годишната Симона

prev next
Областният управител на Добрич Красимир Кирилов отправя апел към всички жители на област Добрич - да върнем усмивката на малката Симона, която има нужда от спешна операция. Да отворим сърцата си и да помогнем на едно семейство да бъде щастливо, апелира Кирилов.
Симона Милчева е едва на 10-годишна възраст и страда от тежка сколиоза. S-образното изкривяване на гръбначния стълб на чаровницата притиска с всеки ден все повече и повече жизненоважни органи, затова Симона има нужда от операция, с която да й бъдат поставени импланти, разказва майката на детето - Мирка Георгиева. В болница „Токуда" са готови да оперират Симона, но за целта са нужни 28 000 лева, които трябва да бъдат събрани до два месеца. Семейството на детето не може да си позволи сумата, а от Фонда за лечение е получен отказ.
„В помощ на Симона има поставени кутии за дарения в редица обекти в града. Всеки, който иска да протегне ръка и направи едно дете и близките му щастливи - може да дари средства и в Областна администрация, където със съдействието на директора на Областния съвет на БЧК д-р Артюн Еринозов, поставихме кутия за дарения" - казва Областният управител и допълва: „Да бъдем добри и дадем шанс на едно дете да се усмихва".
За набиране на средства за операцията, семейството има и разкрита банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG64UNICR70001522983987
BIC (SWIFT) код: UNCRBGSF
Мирка Димитрова Георгиева (майка на Симона)




Актуално

съобщение

анкета