Областният управител благодари за отправените празнични пожелания и честити на всички Новата 2010 година!

prev next
 

      В отговор на многобройните пожелания за здраве, щастие и успехи, които пристигнаха в Областна администрация по електронна поща или по традиционен път под формата на изключително красиви картички,  Областният управител Желязко Желязков отправя своята сърдечна благодарност към всички, които са уважили институцията в негово лице. В Отворено благодарствено писмо, Областният управител заявява:

     Споделям  надеждата и очакванията  за една по- добра и по- успешна за България 2010 година! Вярвам, че от всички  нас зависи да пренесем  Коледните послания в действителността, да сбъднем мечтите си и да реализираме  добрите  намерения. Само трябва да отворим сърцата си трайно за общочовешките ценности. Да си припомним, че те  са ни помагали да оцеляваме в трудни моменти. Нека се учим и възприемаме най- позитивното, което човешката история е измислила, и да се опитаме да живеем в хармония първо със себе си, и след това със заобикалящия ни свят! Да бъдем креативни, последователни и целеустремени, за да постигаме целите си!

     Така, по- леко ще преодоляваме препятствията, ще се радваме на повече успехи и всеки според възможностите си,  ще  допринася добрите неща в България да се случват!

     ЧЕСТИТА НОВАТА 2010 ГОДИНА!

    




Актуално

съобщение

анкета