Областният управител бе патрон на първия благотворителен бал в подкрепа на КК „Самурай“

prev next

В петъчната вечер се проведе първия благотворителен бал в подкрепа на КК „Самурай“. Организатор на събитието бе фондация „Духовност – Юлияна Гианти“. Благотворителната инициатива за набиране на средства в подкрепа на младите каратеки за участието в предстоящото през есента Европейско първенство, протече под патронажа на Областния управител Красимир Кирилов.

            Гости на събитието бяха директорът на ПГ по туризъм Нели Апостолова, шихан Тони Петров – VII дан, който е международен Джу Джицу инструктор и главен инструктор по бойни приложни техники и полицейска лична защита към МВР, Кина Драгнева – общински съветник и административен секретар на областното ръководство на ПП ГЕРБ, приятели на клуба, състезатели и техните родители.

            Областният управител благодари на г-жа Гианти за оказаната му чест да бъде патрон на събитие, чиято цел е подкрепа за бъдещето на страната ни – децата. В обръщението си към присъстващите Кирилов отбеляза, че спортът е от изключителна важност за подрастващите защото възпитава в дисциплина, работа в екип, родолюбие.

            Шихан Тони Петров и ръководителят на КК „Самурай“ сенсей Димитър Христов споделиха, че източните бойни изкуства са философия, която допринася за личностното изграждане на подрастващите. От името на народните представители от област Добрич от ПП ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, привествие поднесе Кина Драгнева. Тя обяви, че общинските съветници от ПП ГЕРБ Добрич даряват на спортния клуб 500 лв.

            Меценатът Юлияна Гианти дари чек за 12 хил. лв. на сенсей Д. Христов и пожела успех на състезателите на клуба. Приятели на КК „Самурай“ също дари средства и равносметката от вечерта е 12 850 лв. в подкрепа на спортния клуб. В рамките на вечерта бе обявено, че предстои официалното представяне на сътрудничеството между карате клуба и професионалната гимназия по туризъм.




Актуално

съобщение

анкета