АПЕЛ ЗА ПОМОЩ!

Областният управител Красимир Кирилов и целият екип на Областна администрация Добрич се обръщаме с апел за помощ към всеки с добро сърце. Нашият колега - старши счетоводителят Ивелина Драгнева, има нужда от средства, за да продължи лечението на онкологично заболяване, след манипулация с кибернож в турска клиника.

Всеки, който иска да помогне, според възможностите си, може да го направи чрез разкритата дарителска сметка в евро на нейно име в

УниКредит Булбанк - Добрич:

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG41 UNCR7000 1521 6371 68

Ивелина Андонова Драгнева

         С цел набиране на средства в подкрепа на колегата ни Ивелина Драгнева има поставена кутия за набиране на средства в Центъра за услуги и информация в Областна администрация Добрич. Със съдействие на кмета на град Добрич Йордан Йорданов, такава касичка е поставена и в сградата на Община град Добрич.

Областният управител Красимир Кирилов и целият екип на Областна администрация Добрич вярваме, че заедно ще помогнем на Ива в този труден за нея и семейството й момент.

         Изказваме най-сърдечна благодарност за съдействието на директора на ОС на БЧК Добрич д-р Артюн Еринозов и кмета на Община град Добрич.

         Благодарим за подкрепата, защото вярваме, че Доброто е мъдростта на душата и дългът на сърцето!




Актуално

съобщение

анкета