В Областна администрация работи денонощна телефонна линия в помощ за граждани на Украйна - 0888478606

Областният управител поздрави лекари и медицински специалисти с техния професионален празник – Деня на родилната помощ

prev next
     Областният управител Красимир Кирилов бе сред гостите и поздрави за професионалния им празник лекарите - акушери и гинеколози, медицинските специалисти от Отделението по акушерство и гинекология и техните колеги от Отделението по неонатология в добричката болница за техния професионален празник - Деня на родилната помощ. На импровизираното тържество да изразят своята благодарност и признателност за всеотдайната работа на лекари и специалисти, бяха народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев, кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов и председателят на ОбС - Добрич Иво Пенчев, д-р Бисерка Пачолова - директор на РЗОК Добрич, бивши лекари и специалисти. Пред присъстващите думи на признателна благодарност за помощта, която болницата и Отделението по акушерство и гинекология получават от държавата и общината поднесе неговият началник д-р Ивайло Петев.
      Гостите също изказаха благодарност към хората, които поемат първи в ръцете си новия живот. „За мен е чест и съм радостен, че днес имам удоволствието и като областен управител, и като родител да изкажа пред Вас искрената си благодарност за всеотдайния Ви труд, с който помагате да се случва най-голямото чудо - раждането на нов живот, раждането на нова надежда във всеки един дом.
      Приемете искрени поздрави и благодарност за професионализма Ви, за безкористния Ви труд, с който се борите за всяка първа глътка въздух и ударите на малките сърчица!" - каза Кр. Кирилов и подари икона на Пресвета Богородица с младенеца на началника на отделението по акушерство и гинекология, която да закриля лекари и специалисти и техните близки.
Специален поздрав към лекари и акушери и колегите от отделението за новородени поднесоха малчугани от ЦДГ № 32 в Добрич.Актуално

съобщение

анкета