До 30 април се приемат заявки за участие в 73-ти национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета – Козлодуй-Околчица’2019“

     Областният управител Красимир Кирилов изпрати писмо до общините в област Добрич, в което информира за организацията по провеждането на 73-ти национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета - Козлодуй-Околчица'2019".
     Областна администрация Враца е основен организатор на туристическата проява, като за целта Областният управител на Враца Малина Николова е утвърдила регламент за условията, реда и провеждането на похода през 2019 г.
     Чрез писмото до общините в областта Кр. Кирилов съдейства за разпространение на регламента на похода, който ще се състои от 27 май до 02 юни 2019 г. по 120-километровия път от Козлодуйския бряг до връх Околчица. Наред с регламента за провеждане на похода са изпратени и заявления за желаещите индивидуално или групово да се включат в туристическата проява.
      Крайният срок за подаване на писмени заявки за участие на електронната поща на Областна администрация Враца - obl-vr@vratsa.government.bg, е 30.04.2019 г., или на адрес: гр. Враца, ПК 3000, бул. „Демокрация" 1.Актуално

съобщение

анкета