Заповеди на Областния управител за определяне на кандидатите, спечелили търг

 

З А П О В ЕД  

РД-11-04-03

Добрич 26.02.2010 г.

     На основание чл. 32, ал. 1 от Закона за администрацията във връзка с чл. 19, ал. 1 и ал. 4 от Закона за държавната собственост и чл. 13, ал. 3 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост, след провеждане на търг с тайно наддаване за отдаване под наем на част от недвижим имот - частна държавна собственост, а именно 1 кв. м. от фоайето на сграда, находяща се на пл. „Свобода" № 5, гр. Добрич- Корпус 2, и съгласно Протокол от 23.02.2010 г. на Комисия, назначена със Заповед № РД-11-03-01/18.01.2010 г. на Областен управител на област Добрич,

                                                      Н А Р Е Ж Д А М :

•I.     ОПРЕДЕЛЯМ „Кафе Вендинг -В" ЕООД, ЕИК 124047130, представлявано от Велислав Цветомилов Цанев ЕГН..............., със седалище и адрес на управление гр. Добрич, общ. Добрич, бул. „Добруджа" № 26, за класиран на първо място участник и спечелил търг с тайно наддавяне за отдаване под наем на част от недвижим имот -частна държавна собственост, а именно 1 кв. м. от фоайето на сграда, находяща се на пл. „Свобода" № 5, гр. Добрич- Корпус 2, срещу предложена наемна цена в размер на 210,10 лв. /двеста и десет лева и десет стотинки/ с включен ДДС.

•II.   Въз основа на настоящата заповед да се сключи договор за наем.

•III.    Настоящата заповед да се съобщи на всички участници в търга, да се публикува на информационното табло и на интернет страницата на Областна администрация - Добрич, и на деловодството за сведение и изпълнение.

•IV.    Заповедта подлежи на обжалване пред Административен съд- Добрич в 14-дневен срок от съобщаването й.

           

                                               ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ:..........................

                                                                                         (ЖЕЛЯЗКО ЖЕЛЯЗКОВ)

 

З А П ОВЕД

РД-11-04-04

Добрич 26.02.2010 г.

На основание чл. 32, ал. 1 от Закона за администрацията, чл. 16, ал. 2 от Закона за държавната собственост, във връзка с чл. 19, ал. 1 от Закона за държавната собственост и чл. 13, ал. 3 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост, след провеждане на търг с тайно наддаване за отдаване под наем на част от недвижим имот -държавна собственост, а именно 1 кв.м. от фоайето на сграда, находяща се на ул. „Независимост" № 5 - входа на Областна администрация - Добрич, и съгласно Протокол от 23.02.2010 г. на Комисия, назначена със Заповед № РД-11-03-01/18.01.2010 г. на Областен управител на област Добрич,

Н А Р Е Ж Д А М :

•I.     ОПРЕДЕЛЯМ ЕТ „АМИГО-68- Димитър Янков", ЕИК 124047130, представлявано от Димитър Янков  Панайотов ЕГН ..............., със седалище и адрес на управление гр. Добрич, общ. Добрич, ул. „Райко Даскалов" № 3, вх. Б, ет. 3, ап. 6, регистрирано от ДОС с Решение № 27/1991 г., по Ф.Д. № 25/1991 г, за класиран на първо място участник и спечелил търг с тайно наддавяне за отдаване под наем на част от недвижим имот -държавна собственост, а именно 1 кв.м. от фоайето на сграда, находяща се на ул. „Независимост" № 5 - входа на Областна администрация - Добрич, срещу предложена наемна цена в размер на 236,90 лв. /двеста тридесет и шест лева и деветдесет стотинки/ с включен ДДС.

•II.   Въз основа на настоящата заповед да се сключи договор за наем.

•III.    Настоящата заповед да се съобщи на всички участници в търга, да се публикува на информационното табло и на интернет страницата на Областна администрация - Добрич, и на деловодството за сведение и изпълнение.

•IV.    Заповедта подлежи на обжалване пред Административен съд- Добрич в 14-дневен срок от съобщаването 

                                         ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ:.......................

                                                                           (ЖЕЛЯЗКО ЖЕЛЯЗКОВ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Актуално

съобщение

анкета