Възстановено е електрозахранването към всички населени места

      По информация, подадена на оперативния дежурен в Областния съвет за изпълнение на Областния план за защита на населението пир бедствия от електроразпределителното дружество, към този час е възстановено електрозахранването към всички населени места по електропреносната мрежа в областта. Дежурни екипи на дружеството ще продължат работа до отстраняване на всички аварии, ако все още има населени места без ток.
     От водното дружество са информирали, че към момента вече е възстановено електрозахранването на помпени станции Батово, Долина и Приморци, като продължава работата по възстановяване на помпените станции в Дъбрава и Горун. От ВиК заявяват, че след като бъдат пуснати в експлоатация помпените станции водоподаването към населените места, ще се възстанови до края на деня.
Областно пътно управление съобщава, че към този час отворени за движение са следните направления:
Добрич - Варна;
Добрич - Балчик;
Добрич - Генерал Тошево;
Добрич - Шумен, през Тервел-с. Орляк, с. Зърнево и
Добрич - Крушари.
     Апелът към водачите на превозни средства е да не предприемат пътувания, които не са наложителни. Да се тръгва на път с автомобили, които не са подготвени за зимни условия. При необходимост, за съдействие може да се звъни на тел. 058/65 51 77 - дежурен в Областно пътно управление Добрич.

 
Актуално

съобщение

анкета