Честит празник!


Уважаеми жители на област Добрич,


В деня на най-хубавия български празник 24 май – Денят на славянската писменост и на българската просвета и култура, за мен е чест и удоволствие да Ви поздравя и да пожелая здраве и радост във всеки дом. 
     На този ден, обединени от безсмъртния химн „Върви, народе възродени…”, всички ние с гордост и самочувствие си припомняме нашето духовно начало, празнуваме святото дело на равноапостолите Кирил и Методий, сътворили Азбуката и оставили безсмъртна следа в развитието на духовността и културата на съвременната цивилизация. 
За празника на Познанието поднасям най-искрени благопожелания с уважение и признателност към Учителя за неуморния труд, към Училището като институция, която въпреки трудностите, гради личности и запалва искрата на Знанието, към всички дейци на просветата и културата, които съхраняват духовността и с труда си я обогатяват и пренасят през поколенията.

     Уважаеми дами и господа,

     Нека тачим най-светлия български празник! На всички ученици – малки и големи, пожелавам най-сърдечно да сбъдват мечтите си и да бъдат успешни! Бъдете здрави, уважаеми добруджанци!

     Честит и благословен празник!


С уважение,

ЖИВКО ЖЕЛЯЗКОВ
ВрИД Областен управител на област Добрич



Актуално

съобщение

анкета