Заповед на Областния управител за одобряване на ПУП

     На основание чл. 32, ал. 1 от Закона за администрацията, чл. 129, ал. 3 от Закона за устройство на територията и решение от Протокол от заседание на Областен експертен съвет по устройство на територията от 10.03.2010 г. във връзка с внесения в Областна администрация с писмо вх. № РЗ-01-06-2771 / 12.02.2010 г. от „НЕК" ЕАД-П „ТРАФОЕЛЕКТРОИНВЕСТ" окончателен проект на ПУП - Парцеларен план на обект „Въздушна електропроводна линия 110 kV „п/ст Добрич - п/ст Каварна - 2" в землищaтa на общините Добрич, Добричка, Балчик и Каварна,

ОДОБРЯВАМ:

     Подробен устройствен план - Парцеларен план на обект „Въздушна електропроводна линия 110 kV „п/ст Добрич - п/ст Каварна - 2" в землищата на общините Добрич, Добричка, Балчик и Каварна, съгласуван с протокол от Областен експертен съвет по устройство на територията, проведен на 10.03.2010г., с възложител „НЕК" ЕАД - П „ТРАФОЕЛЕКТРОИНВЕСТ" със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „П. Ю. Тодоров" № 24  ; Идентификационен № 0006493480616 , представлявано от Евгени Минков Таслаков - управител. 

       Настоящата заповед да се сведе до знанието на заинтересуваните лица по реда предвиден в чл. 129, ал. 3 от Закона за устройството на територията, чрез обнародване в Държавен вестник.

       Заповедта подлежи на обжалване по реда на чл. 215, ал. 1 от Закона за устройство на територията пред Административен съд - град Добрич, в 14 дневен срок от обнародването й в „Държавен вестник".

     За сведение на заинтересуваните лица списъкът с поземлените имоти, засегнати от сервитута на въздушната електропроводна линия 110 kV „п/ст Добрич - п/ст Каварна - 2" в землищата на общините Добрич, Добричка, Балчик и Каварна се намира на сайта на Областна администрация Добрич и в бюрото за комплексно обслужване на Областна администрация Добрич, град Добрич, ул. „Независимост" №5.  

 

Засегнати имоти от сервитута на въздушната електропроводна линия 110 kV




Актуално

съобщение

анкета