Й. Костадинова поздрави ученици и учители за първия учебен ден

prev next

В първия ден на навата учебна година, когато всички училищни дворове се изпълват с детски смях и глъчка, областният управител Йорданка Костадинова отправи лично поздрав към децата, родителите им и техните преподаватели в Иновативно средно училище „Димитър Талев“. На всички ученици – от най-малките, които за първи път прекрачват училищния праг, до най-големите – които ще влизат за последна година в класните стаи, Й. Костадинова пожела да са смели в мечтите и усърдни, за да ги реализират. На учителите Костадинова благодари за възрожденската работа и пожела на всички „На добър час“ през новата учебна година.

Пожелания за здрава и успешна нова учебна година – 2023/2024, областният управител отправи и към учениците в Частно основно училище „Мария Монтесори“  и Частна профилирана гимназия „Райко Цончев“.

Заместник оластният управител Живко Желязков бе гост за първия учебен ден и поднесе поздрав от свое име и от името на областния управител на учителите и учениците в Средно училище „Св. Климент Охридски“.




Актуално

съобщение

анкета