Заповед за спечелил търг

 

З А П О В Е Д

РД-11-04-06

   Добрич 07.07.2010 г.

 

     На основание чл. 32, ал. 1 от Закона за администрацията, чл. 16, ал. 2 от Закона за държавната собственост, във връзка с чл. 19, ал. 1 от Закона за държавната собственост и чл. 13, ал. 3 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост, след провеждане на повторен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на част от недвижим имот - държавна собственост, а именно 1 кв.м. от фоайето на сграда, находяща се на ул. „Независимост" № 5 - входа на Областна администрация - Добрич, и съгласно Протокол от 06.07.2010 г. на Комисия, назначена със Заповед № РД-11-03-05/02.06.2010 г. на Областен управител на област Добрич,

                                                              Н А Р Е Ж Д А М :

•I.     ОПРЕДЕЛЯМ  „ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА" АД, ЕИК 000694959, представлявана от Стелиян Петков Вътев ЕГН    - Главен изпълнителен директор и Радка Иванова Тончева ЕГН:    - Изпълнителен директор, чрез пълномощник Мария Димитрова Василева ЕГН:  - Директор на „ОББ" АД - клон Добрич, със седалище и адрес на управление гр. София, община Столична, район Възраждане, ул. „Света София" № 5, с първоначална регистрация в СГС, по ф.д. № 31848/1992 г, за спечелил търг с тайно наддавяне за отдаване под наем на част от недвижим имот - държавна собственост, а именно 1 кв.м. от фоайето на сграда, находяща се на ул. „Независимост" № 5 - входа на Областна администрация - Добрич, срещу предложена наемна цена в размер на 102,00 лв. /сто и два лева/ с включен ДДС.

•II.   Въз основа на настоящата заповед да се сключи договор за наем.

•III.    Настоящата заповед да се съобщи на всички участници в търга, да се публикува на информационното табло и на интернет страницата на Областна администрация - Добрич, и на деловодството за сведение и изпълнение.

•IV.    Заповедта подлежи на обжалване пред Административен съд - Добрич в 14-дневен срок от съобщаването й.

           

                       




Актуално

съобщение

анкета