Поклон пред Апостола на свободата Васил Левски

prev next
 

     Днес заместник областният управител Владимир Калчев ще участва в откриването на Детския образователен център „Заедно можем" в Община Генерал Тошево. Той ще пожелае „На добър час!"  с  чудесната придобивка и ще поздрави създателите и организаторите на Проекта:

     „За много кратко време, едва от началото на тази година, Вие реализирахте Вашия Проект и успяхте да докажете, че когато професионално и настойчиво се отстоява една цел, посветена на грижата към децата, резултатите са повече от позитивни.

     Образователната интеграция на деца и ученици от различни етноси от три населени места на общината -  Красен, Кардам и Ген. Тошево, ще се осъществява тук, в предоставената от Общината сграда, в съвременни, модерно оборудвани кабинети. Чудесните условия ще спомогнат за адаптирането на децата, за съхраняването на тяхната културна идентичност и същевременно с това за тяхната социализация и превръщането на етническото многообразие в източник на взаимно опознаване и духовно развитие"- се казва в приветствието на заместник областния управител към генералтошевци.




Актуално

съобщение

анкета