ПРОЦЕДУРА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЧРЕЗ ПУБЛИЧНА ПОКАНА

 

                           

files/upload/symbol/1-OPAK_ESF.jpg

 

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ - ДОБРИЧ
9300 Добрич, ул. „Независимост" 5, центр. 058/601 200; факс 058/601 249
governor@dobrich.government.bg
http://www.dobrich.government.bg/

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ ДОБРИЧ

 ОТКРИВА процедура за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана, с обект на поръчката: Избор на изпълнител на Дейност 3 „Обучения по ключови компетентности", съгласно Договор № А13-22-28 от 25.04.2014 г. на Областна администрация Добрич по проект "Повишаване ефективността на работа в Областна администрация Добрич", по Оперативна програма „Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез  Европейския социален фонд", включваща обучения:

              3.1 Повишаване на мотивацията на служителите за изграждане на организационна принадлежност и идентификация.

Обучението е насочено към всички служители в администрацията. Продължителността на обучението е 3 дни 20 уч. часа. В обучението е предвидено да бъдат включени 20 служители.

              3.2 Екипна и лична ефективност. Обучението е насочено към всички служители в администрацията. Продължителността на обучението е 3 дни 20 уч. часа. В обучението е предвидено да бъдат включени 20 служители.

          3.3 Социални отношения и ефективни преговори. Обучението е насочено към експертите, които поддържат делови контакти с други институции, както и с външни за администрацията структури. Продължителността на обучението е 3 дни 20 уч. часа. В обучението е предвидено да бъдат включени 15 служители.

              3.4 Комуникативни и презентативни умения. Обучението е насочено към ръководните и експертните длъжности в областната администрация. Продължителността на обучението е 3 дни 20 уч. часа. В обучението е предвидено да бъдат включени 15 служители.

Документацията за участие и приложените към нея образци са публикувани на интернет-страницата на Областна администрация Добрич,  www.dobrich.government.bg .

 Публичната покана е публикувана на Портала за обществени поръчки - http://www.aop.bg/, с уникален код 9031078 http://www.aop.bg/v51_pp.php?mode=view2&id=9031078 .

Офертите се подават в срок до 17,30 часа на 10.7.2014 г. в „Бюро за комплексно обслужване" в Областна администрация Добрич, ул."Независимост" № 5.



Прикачени файлове


Актуално

съобщение

анкета